MODEL ACADEMY

Wil jij graag model worden of ben je al bezig met een modellencarrière en wil je hierin verder komen?
Dan ben je bij ons op het juiste adres!
Wij weten als geen ander wat er speelt in de modellenwereld en hebben al vele succesvolle modellen gelanceerd en getraind.

De modellen die wij hebben gescout en getraind lopen tegenwoordig wereldwijd op de Catwalk voor: Louis Vuitton, Prada, Dior, Versace, Chanel, Yves Saint Laurent, Moschino etc. en staan in gerenommeerde modebladen zoals: Vogue, Elle, Harper’s Bazaar en Glamour.

De modellenwereld is voor veel mensen een onbekende wereld en we weten dat er een sterke behoefte is aan persoonlijke begeleiding en advies.
Vanuit deze behoefte is de ‘Word Model Academy’ gecreëerd zodat modellen, ouders en iedereen die verder wil komen in de modellenwereld iemand hebben die ze kunnen vertrouwen, die ze op een correcte manier informeert en adviseert over de modellenwereld.

Vanuit Margreet Models helpen wij al langer dan 13 jaar modellen en ouders door ze te voorzien van de juiste informatie zodat ze groeien en vol zelfvertrouwen hun plek in de branche innemen.

Vraag ons Gratis E-book aan, luister onze Gratis Margreet Models Podcast en volg onze Gratis Model Masterclass.

Leer bij ons alles over de modellenwereld en hoe je Model wordt in onze Online Training ‘Hoe word je Model?’, leer hoe je moet Poseren voor de camera, hoe je moet Lopen op de Catwalk, hoe je jezelf Presenteert en meer Zelfvertrouwen krijgt.
Daarnaast adviseren wij welke richting het beste bij jou past als model.

Klik hier voor de Model Academy website: –> www.wordmodel.nl

Eisen Model Academy: leeftijd vanaf 13 jaar, geen lengte eisen of maten, het gaat allemaal over het vinden van de juiste markt voor jou!

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar: info@margreetmodels.nl

Klik hier voor de Model Academy website: –> www.wordmodel.nl