BECOME A MODEL

Altijd al gedroomd om model te worden? Meld je dan nu bij ons aan!
Margreet Models scout en vertegenwoordigt high fashion modellen voor de nationale en internationale markt en begeleidt, adviseert en coacht overige (commerciële) modellen die verder willen komen in de modellenwereld.

Een gesprek bij ons modellenbureau is altijd gratis en vrijblijvend.

WIL JE WETEN HOE JE MOET BEGINNEN ALS MODEL? CHECK DAN ONZE: MODEL ACADEMY


WIJ ZOEKEN:

High Fashion:

Meisjes: tussen de 14 en 22 jaar | lengte: min. 1.74 cm – max. 1.80 cm | Kledingmaat: 34/36 (maat XS -S)

Jongens: Vanaf 16 jaar | Lengte: min. 1.84 cm – max. 1.91 cm | Kledingmaat: 46-50 (maat S t/m L)

Commercieel: 

Meisjes en jongens vanaf 13 jaar, alle maten die verder willen komen in de modellenwereld met behulp van onze begeleiding, adviezen en coaching.

Voldoe je aan de eisen?
Stuur dan een e-mail naar: info@margreetmodels.nl 

Vermeld in de E-mail: je Naam, Leeftijd, Lengte, Kledingmaat, E-mailadres, Woonplaats en Telefoonnummer.

Voeg tenslotte 2 recente foto’s toe: een portret foto (bovenkant) en één waar je helemaal op staat, zonder make-up en in goed daglicht. De foto’s kun je maken met je mobiel voor een witte muur of deur.

Indien je geschikt bent voor ons nemen wij contact met je op.

Hieronder wat voorbeelden:

WERKWIJZE HIGH FASHION MODELLEN:

Stap 1: Gescout worden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en scouten in Noord Nederland maar ook op social media. Het kan dus gebeuren dat Margreet je aanspreekt op straat of online. Wanneer wij jou aanspreken vragen we om je naam, lengte en contact gegevens. Ben je jonger dan 18 jaar dan vragen we ook om toestemming van je ouders.

Wij werken niet met andere scouts samen dus wordt je benadert vanuit onze naam, neem dan contact op via: info@margreetmodels.nl

Ook is het mogelijk om je foto’s op te sturen naar ons via de mail. Voeg hier een aantal foto’s aan toe van je gezicht (zonder make-up) en een foto waar je helemaal op staat in goed daglicht tegen een effen achtergrond. Vermeld ook je leeftijd, je lengte en je kledingmaat.


Stap 2: De juiste Match

Nadat je gescout bent of je je aangemeld hebt gaan we een kennismakingsgesprek inplannen zodat we een goede indruk van jou en je persoonlijkheid krijgen. Ook maken we een aantal naturel foto’s en meten we je maten op.
Op die manier kunnen wij jou voorstellen bij de modellenbureaus waar we mee samenwerken.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare modellenbureaus die we persoonlijk kennen en die een sterk internationaal netwerk hebben.


Stap 3: Kennismaken met het Modellenbureau

Wanneer een modellenbureau interesse heeft om je persoonlijk te ontmoeten nemen ze contact op met ons voor het inplannen van een kennismakingsafspraak samen met je ouders. Je ontvangt dan een e-mail van ons met een afspraak bevestiging en overige zaken waar je rekening mee moet houden.
Als je op gesprek gaat naar een modellenbureau is dit altijd kosteloos en vrijblijvend.

Tijdens het gesprek bij het modellenbureau gaan jullie kennis maken met het team, maken ze een aantal foto’s van je, meten ze je maten op en bespreken ze zaken zoals je school en of werk.
Na dit gesprek hebben we contact met jou en het modellenbureau om te zien of er een wederzijdse interesse is.

Stap 4: Plaatsing bij het modellenbureau

Als er sprake is van een wederzijdse match en je officieel bent aangenomen doen wij een stapje terug. Op dat moment nemen je nieuwe boekers het management over.
Wij blijven regelmatig in contact met jou en je ouders over het vervolg van jouw modellencarrière. Ook staan we regelmatig in contact met het modellenbureau waar je bent geplaatst en ondersteunen we waar nodig.

Anke