Over ons

Margreet Models is een high fashion en model scouting kantoor gevestigd in Surhuisterveen, Friesland.

Het agentschap is opgericht in 2009 door Margreet Kooistra en biedt modellen aan voor de nationale en internationale markt wat inhoudt dat er nauw samengewerkt wordt met o.a. de beste fashion agencies in Nederland maar ook wereldwijd, zoals in: Parijs, Milaan, Londen, New York, Amerika en Azië. De modellen die wij gescout, begeleidt en getraind hebben lopen tegenwoordig wereldwijd op de Catwalk voor: Louis Vuitton, Prada, Dior, Versace, Chanel, Yves Saint Laurent, Moschino etc. en staan in gerenommeerde modebladen zoals: Vogue, Elle, Harper’s Bazaar en Glamour.

Wij weten dat er een sterke behoefte is aan persoonlijke begeleiding en advies voor modellen (en hun ouders). Vanuit deze behoefte is Margreet Models gecreëerd, zodat de modellen (en de ouders) iemand hebben die ze kunnen vertrouwen, die ze informeert, begeleidt en helpt de modellencarrière te starten bij de beste agencies wereldwijd.

Hieronder een kleine greep uit de modellenbureaus waar we mee samenwerken:

       


ENGLISH:

Margreet Models is an exclusive Model Scouting agency located in Friesland, the North of The Netherlands, where you will find exclusive faces and models.

The agency is founded and established by Margreet Kooistra in 2009.

We scout models for the national and the international market and they provide them with the best opportunities.

We are well known for our personal approach and intensive support of our models and their parents.